fredag 13 november 2020

Tangentialfläkt

Beställ idag, leverans imorgon! Tangentialfläkt för montage i skåp, 2HE. Luftflöde: 300m3tim. Ljudnivå: 53dB, Märkeffekt: 37W.


Handla TANGENTIALFLÄKT 2HE till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist.

Tvärströmsfläkten, även kallad tangentialfläkt , tar in luft som den sedan komprimerar och trycker ut med kraft i önskad riktning. Denna typ av fläkt används för ventilation och kylning då ett stort flöde krävs, men används även i exempelvis luftridåer där även den låga ljudnivån uppskattas. Den har ett hölje i vit ABS plast med inbyggd luftriktare. Carisma Fly har mycket låg ljudnivå och lämpar sig för tex.


Den finns med inbyggd reglerutrustning och fjärrkontroll, men också i utföranden med separat reglering. Shoppa TANGENTIALFLÄKT 2HE till återförsäljarpriser hos Selga – din elgrossist. Available in single and double lengths from 1to 4mm and with AC and DC motors.


A mid range option that is in regular use in electric fires, microwave ovens and refrigerators.

Fläktkonvektorn styrs av en integrerad sekventiell elektronisk reglerenhet. Se produktinformation för specifikationer. För övrig information logga in eller kontakta vår kundtjänst. Rotationskompressor.


Konvektorerna är avsedda för installation i bostäder, kontor, offentliga lokaler o d. Vertikalt och horisontellt, synligt och dolt montage. Vätskebatteri av kopparrör med aluminiumflänsar och luftriktare. Försedd med ett enkelt åtkomligt tvättbart syntetiskt filter.


Integrerad kondesskål med 16mm anslutning. Fabrikat Watt Heating typ InFloor WPF med tangentialfläkt , 24v. Levereras med lackerad stål låda, aluminium galler. WPF HHHH-BBBB-LLLL Höjd - bedd(mm) - längd(mm) PTB. Drivs av 24V EC-motor.


Clima Canal har eller fläktar beroende på storlek. Flexibla metallslangar. Anslutning invändig Ri värmepaket och slang. Gummiupphängt galler i aluminium som standard.

Lackerat aluminiumgaller eller trägaller. Vad som händer är att den värmer upp hela skåpet, när hela skåpet är uppvärmt till samma temp som vattnet så lämnar inte radiatorn mer värme så det är ju ingen stor miljöbov. SLE har en tystgående tangentialfläkt som drivs av en effektiv EC-fläktmotor, vilket innebär upp till mindre i energiförbrukning jämfört med konventionell AC drift. Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Alla modeller levereras med inbyggd 3-vägsventil och fjär-rkontroll som standard.


EC-fläktmotor som ger upp till lägre energiförbrukning jämfört med konventionell AC drift. Fjärrkontroll med LCD-display för både manuell och automatisk reglering av funktioner utifrån den valda rumstemperaturen. C med 1-gradsreglering för perfekt kontroll.


TFT display Lätt att läsa, enkel och intuitiv att ställa. Sval ugnslucka med trippelglas Lätt att hålla ren. Elektronisk temperaturkontroll som säkerställer jämn temperatur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.