onsdag 18 november 2020

Trådlös badtermometer

Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Termometer för presentation av inomhus- och utomhustemperatur samt temperaturtrender. Värde från upp till trådlösa sensorer kan visas.


En sensor medföljer.

Flera kan köpa separat. Med digital klocka och alarm. Displayen har bakgrundsbelysning. Både sensor och basenhet kan hängas upp på vägg. Trådlös termometer som mäter temperaturen i vatten samt inomhus.


Mätområde: -°C till °C (pooltermometer), -°C till °C (inomhus). Pool och Badtermometer.

Här hittar du olika sorters vattentermometrar som hjälper dig att se om det är värt att doppa tårna. Badtermometern är perfekt att fästa i en brygga vid sjön eller havet men kan även flyta runt i poolen. Du knyter enkelt fast termometern med det långa snöret så att badtermometern kan ligga och guppa runt i havet. Trådlös utetermometer med visning av inom- och utomhustemperatur samt trend för utomhustemperaturen. Den har även minne för max- och min.


Levereras med en trådlös utomhusgivare med väggfäste. Inomhusenheten har magnet för att hängas på t. Ha full koll på temperaturen med en digital termometer. Med flera av våra digitala termometrar kan mäta både inom- och utomhustemperatur genom att de har en extra utomhusgivare. Vill du köpa en digital termometer ska du göra det hos oss på termometerbutiken. Vi har ett stort utbud av inne- och ute digitala termometrar till bra priser.


Räckvidd: upp till m. Upplösning: °C. Noggrannhet: ± °C. Digital termometer som visar både kupé- och utomhustemperatur.

Med en analog eller digital termometer behöver du inte längre gissa vad temperaturen är i hemmet eller utomhus utan kan snabbt och enkelt ta reda på det. Med en termometer eller en väderstation kan du veta den exakta temperaturen och anpassa dig därefter. Vi har trådlösa termometrar och väderstationer för både inomhus- och utomhusbruk som visar temperaturen samt andra funktioner såsom minimum och maximum temperatur på en digital skärm.


Flytande termometer för mätning av temperaturen i din pool. Både för inomhus- och utomhusbruk. Jag köpte först en trådlös temp i sommras som skulle klara meter (typ Claes Olsson) men det fungerade inte alls bra. Knappt att den klarade meter fri sikt.


Nu har jag köpt en som ska klara 1meter och då går det bra även genom väggar med ett avstånd på ca 30m till poolen. Den kan man bygga ut med upp till givare om man vill. Trådlös badtermometer digital från alla köp sälj marknader i Sverige. Vattentemperaturen mäts enkelt på olika djup med temperatursensorns 2cm långa kabel. Badtermometer på Twenga - Köp Badtermometer på nätet från ett brett urval av ledande märken och butiker som.


Har provat olika trådlösa , båda pajat efter max år, dock kört till bubbelpool vintertid också. Så kör gammal hedlig flytande stav igen. Sjukt tråkigt men man verkar behöva lägga väldigt mycket pengar för att något skall hålla, vilket jag ej tycker är värt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.