torsdag 12 november 2020

Verktygsfodral rullbart

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga service för dig. Med redskapshållare i garaget, förrådet eller redskapsboden blir det enklare att hålla ordning på alla trädgårdsredskap. Häng upp spadarna, krattorna och sopkvastarna på väggen med hjälp av våra smarta hållare så sparar du plats på golvet.


Verktygsfodral rullbart

Gott om verktygsförvaring kan man aldrig få nog av. Vi har ett stort sortiment av praktisk verktygsförvaring som passar såväl hemmafixare som hantverkare och bilmekaniker. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta förvaringslösningar. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. VERKTYGSFODRAL Antal. Lägg till i önskelistan.


Kategori: Verktyg Hovsalgeri. Här hittar du vårt sortiment av verktyg för skärande bearbetning. Svarvningsverktyg, brotschar, borr, fräsar, skruvhålsstansar, gängtappar, kniv- och cirkelskärare och upprymmare är några av de verktyg du kan hitta här. Det erbjuder plats för hammare, tång, naglar och många andra saker som en hantverkare behöver för ett jobb.


De är gjorda av högkvalitativt aluminium eller robust läder, så det finns något för alla. Besök vår hemsida för mer information! Ponera att du använder ett rullbart verktygsfodral av denna typ, fabriks eller hemtillverkat. Sen så lägger du bara in en bit av ett kvastskaft eller annan pinne något längre än spöna i ett av facken så har du lite skydd mot att spöna knäcks. Bör inte bli så tungt men ändå en hjälp med ordning och reda. : Din specialist för verktyg och maskiner för bilar, lastbilar och mc.


Verktygsfodral Vattenslangsförvaring Verktygspåsar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.