måndag 23 november 2020

Vinsch jula

Manuella och elektriska vinschar utav hög kvalité för många tillämpningsområden. Stort urval av elvinschar. Hemfint är byggvaruhuset på nätet som erbjuder högsta kvalitet till bra priser. Heavy duty- vinsch för 4x4- och skogsbruksfordon! Den hör hemma på 4x4-fordon, stora trailers och andra fordon som vistas mycket i skog eller på lantbruk.


Motordriven V- vinsch som underlättar momentet att ta upp båten.

En vinsch är ett praktisk hjälpmedel när du behöver lyfta tunga föremål på exempelvis byggarbetsplatsen! Här har vi samlat vinschar och elvinshar som klarar olika viktklasser. Välj en vinsch som klarar 3kg, 5kg eller 6kg.


På BAUHAUS hittar du vinschen som passar just ditt ändamål! Alla från det kvalitativa varumärket. Vi har vinschen du behöver för garaget, verkstaden eller bil- och båttrailern.


Här hittar du elektrisk vinsch med motor och manuell handvinsch som du kompletterar med vinschvajer eller vinschband. Här finns också kraftiga dragblock och starka rundslingar.

Lägg till i inköpslistan. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. En vinsch kan vara räddningen i nöden: antingen en manuell som man vevar eller en elektrisk där du endast behöver trycka på en knapp för att lasten ska lyfta.


Tänk på att precis som med lastsäkring, är det viktigt att lyfta rätt för att undvika fara för dig själv och för andra. Jula i lugn och ro! Högtidsdagar skymtar runt hörnet. Hög kvalitet och oslagbara priser.


Flera olika märken i alla prisklasser. Upptäck våra storsäljare idag. Byggvaruhuset på nätet som erbjuder hög kvalitet till superpriser! Elvinsch för montering på ATV etc.


Planetväxel och frikopplingsbar wiretrumma. Med kraftig krok och wirestyrning med rullar. Kedjevinsch för att lyfta tunga föremål! Detta kan vara användbart för stora typer av jobb. Företaget är hemmahörande i Oskarström, Halmstads kommun i Hallands län.


Våra produkter används överallt där det skall dras – till lands till sjöss och i luften.

Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Vinschar till båtkärror och båttrailers. Gör båtupptagningen till en enkel match hos Biltema!


Köp Vedhantering och vedutrustning snabbt och enkelt på nätet! Self-Tailing, svart topp. Beställ redan idag! I båtsammanhang är vinsch en maskin som används för att rulla upp ett rep eller vajer. Vanligtvis fäster man en vinsch på sin båttrailer för att snabbt och enkelt kunna ta upp den på land.


Det finns dock också vinschar som används för ankarlinor, fall och skot. Här är en av våra populära vinschar. Vi för ett brett sortiment av vinschar och tillbehör till ditt arbetsfordon. Du finner ett flertal vinschar från Worker.


Välj den kategori som du vill se en del av utbudet ifrån. Se sprängskisser från de flesta hjul och påskjutsbromsar direkt på nätet. Ladda hem och skriv ut. Detaljer till båttrailers Art. Benämning:Utseende:40.


Kölrulle Dia mm L= 2mm, Axel. Vi erbjuder ett brett sortiment av vinsch 12V som lämpar sig för bärgandet av både små och större fordon. Den låga självvikten som de besitter möjliggör bärgandet av mindre fordon som t. En 12V vinsch med permanent magnet motor på hk och sitt växelhus helt i metall gör den enkel att använda till det mesta.


Används med fördel på släpet, trädgårdsmaskinen eller bak på flaket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.