onsdag 27 april 2022

Yd start kompressor

Yd start kompressor

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Vår kunniga personal guidar dig rätt och hjälper till med teknisk rådgivning inför köpet. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Kompressorer i olika varianter och storlekar. Ett vanligt användningsområde är kompressorer och trefasmotorer. Det stora problemet om man slår igång matningen till en D-kopplad motor direkt från elnätet är att det kan uppstå extrema strömtoppar.


Industrikompressorer för verkstadsbruk. De är konstruerade med dubbellagrad vevaxel och med lågt varvtal som bidrar till låg ljudnivå och lång livslängd. Cylindrarna är tillverkade i gjutjärn. Konstruerade för intensiv användning av professionella användare.


Dessa kompressorer ingår i K-SERIEN, en av Shamals största framgångar! Denna serie står för tillförlitlighet och lång livslängd. Sedan produktionsstarten har över miljoner enheter sålts över hela världen. Levereras komplett med kontaktormotorskydd och återställningsknapp. Motorskyddet inställs på motorns märkström ×58.


Yd start kompressor

Finns det inget tidsintervall så kan motorskydd och så väl huvudsäkringar lösa ut. Bygga egen kompressor? Frågor om trycklufts kompressorer. Tror att mjukstarten elektronisk är att föredra i dagsläget. Det beror på hur tungt det är för motorn att komma igång.


Vi har kompressorer med elmotorer och batteridriven kompressor. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Det är bra för dig och bra för miljön. Bältesdriven oljesmord 2-stegad kompressor från Italienska Shamal.


Yd start kompressor

Shamal Heavy duty kompressor utrustad med YD-start för mjukare start och lägre strömförbrukning i startögonblicket, konstruerade för intensiv användning av professionella användare. Högpresterande och avancerad luftkompressor. Denna modell är utrustad med YD-start för mjukare start och lägre strömförbrukning i startögonblicket. Jag ska ha en automatisk YD -kopplare till min kompressor , och den ska vara på 7. Kommer troligen att uppgradera med kraftigare kompressor om nåt år, och det vore trevligt att slippa byta ut starten då. En kompressor har ett förhållandevis lågt tröghetsmoment.


Så det behövs inte en Y-D start. Det du parat om är för att minska inrusnings strömmen i start ögonblicket. Y-D starten är för att säkringen ska hålla under uppvarvningen. När du säger tuff last menar du nog att motorn går med märkeffekt en stor del av tiden.


Yd start kompressor

Omkoppling till D görs så snart som möjligt när ökningen av varvtal avtagit. Mjukstart Vid mjukstart startas motorn med låg spänning som successivt rampas upp till 400V. En genomsnittlig fabrik byter kompressorer vart 7:e till 10:e år, vilket innebär att den ursprungliga investeringskostnaden bara är en bråkdel av hur mycket din kompressor kommer att kosta dig totalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.