torsdag 16 mars 2017

Ctek laddare biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark.

Hitta ditt närmaste varuhus. Fri frakt och leverans nästa dag. Köp före kl 1 leverans nästa dag.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Kraftfull laddare för större traditonella blysyrabatterier, Pb. Med minnesfunktion och funktion för att ladda kalla batterier.


Här hittar du laddaren till din mobiltelefon eller annan mobil enhet - billaddare, trådlösa laddare eller USB- laddare.

Den levereras med års garanti. Används till WET, MF, AGM och Gel batterier. Laddaren har 6-stegs helautomatisk laddningscykel. För att ladda batterier så räcker nog en 7A laddare rätt bra, ev kan en 15A hjälpa till lite mer men inte dubbla laddströmmen. Våra laddare kräver inga specialistkunskaper och de kan vara anslutna på ett säkert sätt under en lång ti till och med flera månader, eftersom de underhåller batteriet.


För dig med blybatterier och höga krav! Ah upp till 1Ah. Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bra användarupplevelse. Genom att fortsätta använda ctek.


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Vid beställninng innan kl 17. De bästa priserna online. Spara pengar på nätet här!


Ansluts till batteriet med batteriklämmor eller ringkabelskor (ingår) via snabbkopplingen Comfort Connect där du kan ansluta tillbehör som t. Med CTEKs starka innovatörsförmåga har en spjutspetsteknologi utvecklats med ett flertal patenterade funktioner och egenskaper som gör CTEKs batteriladdare och tillbehör unika. CTEK Comfort Indicator Eyelet.

Biltemas laddare har IP2 dvs enbart inomhusbruk i torr miljö. Ctek har IP6 dvs man kan kortvarigt spilla vatten på den. Den enda fördelen (förutom priset) är att den har ett bra handtag för att flytta den, Ctek-laddaren är tjusigt designad till en form att man tappar den hela tiden. Men de har olika kapacitet, A respektive A. Batteriladdare och säkerhet. Vi har provat den med lägre kapacitet.


Det är en tilltalande, om än lite plastig, laddare med tydlig indikering av laddningsförloppet. Den uppges klara många batterityper. Till skillnad från många batteriladdare på marknaden reagerar CTEK:s V- eller V-batteriladdare endast på batteriets specifika behov, så alla CTEK-laddare kan ladda och konditionera alla typer av bilbatterier och förlänger deras livslängd.


Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Den har även inbyggd temperaturkompensering som löser detta helt automatiskt! Kan ladda upp batterier med oslagbar p restanda även från riktigt urladdade och skiktade blybatterier från 1. Automatisk underhållsladdning för bil och motorcykel. En webbshop där du hittar alla sorters batterier och laddare ,från klocka till truck.


Hos oss handlar du alla volt Ctekladdare fraktfritt - din batterispecialist på nätet! Beskyll inte Biltema för felaktigt handhavande. Om du hade en gammaldags dum laddare så var du tvungen att själv hålla koll på hur länge den var ansluten. En sådan skall normalt vara ansluten ca. Sedan skall den kopplas ur.


Lämnar man en dum laddare utan uppsikt så kommer den att koka batteriet. De laddare som heter M4 M10 M20 M3är framtagna för fast montering. Biltemas smartladdare funkar enligt min erfarenhet lika bra som en Ctek, den har dessutom alla funktioner som Cteks dyraste laddare har för ett förhållandevis lågt pris - 6spänn. De mindre Ctekladdarna klarar inte djupurladdade fritidsbatterier vilket biltemaladdaren gör, bara ösa på med 16V boost och vänta tills lamporna slår om. Chargestorm har ett stort utbud av högkvalitativa laddstationslösningar för elbilar.


Hos oss hittar du bland annat laddboxar, laddkablar och laddstolpar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.