torsdag 16 mars 2017

Nätadapter jula

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Justerbar nätadapter som är ställbar mellan sju olika matarspänningar i intervallet 3-V. Strömadapter 12-Inkl.


Utgångskontakt: x mm, utan center pin. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera.


Lägg till i shoppinglistan. Här hittar du spänningsomvandlare , nätaggregat och batterieliminatorer i olika modeller och storlekar. Gemensamt för alla dessa är att de omvandlar spänningen så att du kan driva elektroniska apparater från vägguttaget eller från bilens V-uttag.


Produkten har utgått Ersättningsprodukter, tillbehör och reservdelar. Nätadapter till bl. En stabil och pålitlig strömförsörjning är grunden för en säker drift av elektriska och elektroniska apparater.


Starthjälp med kraftiga kablar och batteriklämmor. Med cigarettändaruttag, batteriindikator, LED-belysning och ett Ah inbyggt, underhållsfritt AGM-batteri med överbelastningsskydd. Avsedd för fordon och båtar. Omvandlare till din nya skärm? Längre nätverkskabel från routern?


Nätadapter jula

Få ordning på kabeltrasslet bakom skrivbordet? Billiga kablar för TV och bild med hög kvalitet. Välj HDMI-kabel, HDMI-adapter, HDMI-förlängning, antennkabel och mycket mer i vårt breda sortiment.


Jula erbjuder kvalificerade produkter, t ex nätadaptrar, för både hantverkaren och hemmafixaren. Handla nätadaptrar till låga priser i något av våra varuhus eller. Den modellen har kablar som man kopplar till nätadapter samt till en vanlig.


APPLE Apple MagSafe- nätadapter på W för MacBook Air. Laddare speciellt utvecklad för MacBook Air. Skärmdubblering, appar och filmer.


Allt kan visas direkt på en HDMI-utrustad TV eller monitor (HDMI-kabel säls separat). Välkommen till avdelningen hem och hushåll hos Jula ! Adaptern levereras med åtta olika. Har du tappat bort din laddare och behöver en ny, eller önskar du rentav en extra laddare till fritidshuset? Larmar snabbt vid gasläckage! Dennagasvarnare är lämplig att installera i bostaden, husvagnen eller båten.


Nätadapter jula

Detekterar och larmar snabbt vid läckage av flaskgas, LPG-gas, LNG-gas och naturgas. Den larmar inte vid så kallad narkosgas. Installationen är enkel och marmet har även en självtestfunktion.


Bra, prisvärd inomhusantenn som har ett 4G-filter och får sin strömförsörjning av digitalbox eller nätadapter. Antennen är aktiv riktad och tar emot signaler till både UHF-och VHF-banden. Den aktiva riktningen fungerar bättre än en rundstrålad eftersom den oftast ger bättre mottagning. Skapa god ventilation med Biltemas prisvärda ventilationsprodukter.


Nätadapter jula

Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.