fredag 21 april 2017

Chip i handen bibeln

Bibelns profetior om den sista tiden måste uppfyllas innan domedagen kommer. En del av dem har redan uppfyllts, andra håller på att uppfyllas eller ligger nära i framtiden. Ett viktigt tecken som uppfyllts är att Israel har återuppstått som stat.


En man har ett chip under huden i handen. I tumvecket syns ett litet ärr som kommer att försvinna.

Chipet används bland annat för att öppna dörrar och läsa av SJ-biljetter. Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bil så att bilden till och med kunde tala och låta döda alla dem som inte tillbad vilddjurets bild. Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på. Märket i bibeltexten skulle kunna indikera något liknande som det inopererade chipet i handen.


Bibeln förbjuder uttryckligen människor att ta det som kallas vilddjurets märke, om man vill tillhöra himmelriket. Den som en gång tagit märket i handen (eller i pannan) kan sedan inte ångra sig inför Gud för att finna frälsning. Rubriken och uppmaningen i tidningen är: ”Skaffa chip.


I inledningen av artikeln skriver man: ”Passerbrickor och bankkort är överflödiga – snart har vi alla ett mikrochip i handen.

Lägg bland annat märke till vad man skriver: SNART HAR VI ALLA ETT MIKROCHIP I HANDEN. Trots att många fruktar att den nya tekniken med ett inopererat mikrochip i handen är inledningen på en ny tidsålder och en föraning om Bibelns varningar för att sätta Vilddjurets märke i pannan eller på handen , så låter alltfler svenskar operera in ett sådant chip , mellan tummen och pekfingret i ena handen. Chipet placeras enkelt under huden med en spruta och ingreppet tar bara några minuter. Diskoteket Baja Beach Clubs ägare säger att det blivit en succé och faller speciellt unga människor i smaken eftersom de flesta nu för tiden har piercing, tatueringar och silikoninplantat.


De chip bolaget sätter in är samma som de som finns i nyckeltaggar, passerkort och den nya typen av busskort som flera landsting använder. Chipet är “passivt” och kan innehålla enklare information såsom i koder, kontaktuppgifter m. Informationen på ett chip kan aktiveras av en läsare genom att chipet placeras några centimeter från läsaren. Många talar idag om möjligheten att injicera ett litet s. RFID-chip under huden, men en sådan teknik stämmer inte helt med Bibelordets innebörd. I Nyhetsmorgon i TVfick programledaren Peter Jihde för en dryg vecka sedan ett chip inopererat i handen i direktsändning.


Tv-klippet har fått stor spridning. Ny teknik har alltid varit föremål för apokalyptiska spekulationer. Bibeln varnar starkt för att ge sin själ åt det antikristliga systemet genom att man låter sig märkas i handen eller i pannan med vilddjurets märke. Ytterligare länk från web-sidan Mirror och januari -16.


Det bör sägas på en gång. Enligt de internationella finansiärernas planer försvinner alla kontanter (papperspengar och metallmynt) helt för att ersättas av elektroniska pengar som först kommer att användas med smartkort, som själva kommer att ersättas av mikrochipen implanterad under hudens individ. Den teknik som krävs har testats i decennier på djur och testas för närvarande på människor.

Jag slår ihop dessa ämnen för idag när jag och pappa såg på TV om UFO händelser, då berättade jag om en dokumentär jag sett om folk som säger sig ha blivit kidnappade av UFOn och fått en metallbit i huden som ingen kan identifiera vad det är för nåt, dessa människor va säkra på att dom studerade folket med dessa chip i huden, då sa min pappa att i bibeln så står det att. Snarare tror jag att alla ska tvingas ha den islamiska bekännelsen på antingen handen eller pannan, utan vilka ingen kommer att kunna köpa eller sälja. Bible verses about The Rfid Chip. Nu är det snart här på riktigt det som står i Bibeln att vi i framtiden alla kommer få chip inopererat i handen. Vad jag kan få ut av Bibeln är att vi skall vara vakna!


Att tolka Bibeln i form av olika koder där vi i dag, mer än ett par tusen år senare, ska hitta dolda budskap har alltid varit populärt. Värst i branschen när det gäller att omtolka verkligheten är nog böckerna om den så kallade Bibelkoden, som blev bästsäljare några år efter millennieskiftet men som sedan dess har fallit i välförtjänt glömska. SJ lanserar chip i handen som tågbiljett - Apg29.


Kina och Ryssland arbetar mot en New World Order Av Mikael Walfridsson Kina och Ryssland har tagit ett gemensamt initiativ, att arbeta mot en New World Order. Chipet sätts in på högra handen eller i pannan, områden som passar bäst för uppladdning. SJ storsatsar på att bli mer digitalt och lanserar nu en biljettyp som sprutas in i handen i form av ett Micro chip. Utforska Solveig Myrvolds anslagstavla Bibel på Pinterest.


Visa fler idéer om kristna citat, citat, bibelcitat. Vad som ger mig anledning och kompetens att förklara riskerna med 5G, är att jag sedan mer än år specialiserat mig på holistisk energimedicin, bl. Sri Lanka med professorer och studenter från hela världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.