fredag 21 april 2017

Landmann grillspett med motor

Landmann grillspett med motor

Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Smidig grillsats med ett välbalanserat spett, eldriven motor och justerbara fästen! Spettet håller en jämn rotation vilket gör att du alltid uppnår du ett fantastiskt grillresultat oavsett om det ska grillas kyckling, lammstek, eller kareé. Motorns sladd ansluts till jordat 230V eluttag.


Landmann grillspett med motor

Avståndet mellan kött- och råvarohållarna kan enkelt justeras. Höljet är vattensäkert. Komplett set med motor , grillspett och fästen. Roligt tillbehör till din gasolgrill. Du kan också handla grillar online hos Sveriges bästa byggvaruhus.


Gratis att använda! Placeringen på spettet av kött- och. Grillspett med motor. Motor 230V, ansluts till jordat eluttag. Längd på spettet är 85cm.


På BAUHAUS hittar du alla grilltillbehör du kan tänka dig från kända varumärken. Setet innehåller spett, eldriven motor och fästen. Denna modell har tre huvudbrännare i rostfritt stål, fyra grillgaller av gjutjärn för jämn värmefördelning och ett varmhållningsgaller. Vårda din grill med en borste och täck den med en skyddshuv som finns i många olika modeller för att passa just din grill. Underlätta sedan grillningen genom att ha bra redskap.


Sapphire Black är en större modell som adderas till vår poulära Triton-serie. Riktigt stor grillyta och en infrabrännare i grillen som kommer till sin absoluta rätt om man köper till ett grillspett. Rotisserie med motor Triton 3. Roterande grillspett. Perfekt för tillagning av hel kyckling, ribs, stekar m. Landmann Triton PTS 6. Detta grillset kan användas på grillar både med och utan ”backburner”.


Landmann grillspett med motor

Det är idealiskt för grillning av exempelvis kyckling. Hos Oss Hittar Du De. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera.


Med hjälp av den roterande grillen lyckas du med kött som är perfekt grillat på alla sidor. Gasolgrill med extra allt i. För att förhindra elektrisk stöt ska slad kontakt eller motor inte. Massivt utekök som.


För att grillningen ska bli så rolig, god och smidig som möjligt är det viktigt att ha bra grilltillbehör. Kolla in vårt breda sortiment av grilltillbehör ! Motordrivet grillspett från alla köp sälj marknader i Sverige. Vi har kolgrillar, gasolgrillar, elgrillar, murgrillar och rökar i alla storlekar och prisklasser.


Man kan laga mycket mat på samma gång och grillen står stadigt. Däremot böjs grillspetten lätt och handtagen blir varma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.