torsdag 13 april 2017

Elko utanpåliggande vägguttag

Elko utanpåliggande vägguttag

Delbetala i upp till månader. Köp klockverktyg på Conrad. Leverans till din dörr på 48timmar! Vi har stort urval av takfläktar. Beställ online - Hämta i butik efter min.


Elko utanpåliggande vägguttag

På utvalda orter erbjuds även hemleverans. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg.


Vägguttag ELKO-ROT för utanpåliggande montage. Kan monteras på dosa eller direkt på vägg. Vid montage på dosa finns möjlighet att gå vidare med utanpåliggande kabeldragning.


För utanpåliggande montage. Jordat 6-vägsuttag från Elko:s RS-serie! Detta utanpåliggande vägguttag från Elko har sex jordade uttag med petskydd. Kablar ansluts via skruvanslutning och samtliga plastdelar är tillverkade av halogenfri termoplast.


Sortimentet inkluderar även en- och tvåvägsuttag med lock i IPmed matchande strömställare i svart och vitt från Elko Admiral-serien, samt trepoliga CEE-uttag och vägguttag med inbyggda jordfelsbrytare. Stort vägguttag för stora behov! Utanpåliggande 8-vägsuttag med två jordade uttag och sex ojordade europauttag. Samtliga plastdelar är tillverkade av halogenfri termoplast.


Elko utanpåliggande vägguttag

Strömställare och uttag från ELKO är ett säkert och stilfullt val för framtiden. Du får alla produkter i din bostad i samma eleganta design och i samma väl beprövade tekniska utförande. Du har två olika designserier att välja på, RS eller PLUS.


Elko levererar mer elmaterial än bara eluttag som du hittar i vår elbutik. Elko RS vägguttag är uppskattade och populära vägguttag. Dubbelt vägguttag jordat från Elko är praktiskt på alla ställen i ditt hem där du behöver mer än ett uttag.


Smart 2-vägs uttag i Elko RS design och uttaget används där det är krav på jord. Monteras vid utvändig montage. Sockel, lock och bottenplatta av halogenfri termoplast. Dubbla anslutningar per fas.


Bottenplattan har ursparingsmarkeringar för mm rör. Levereras komplett med förhöjningsram. Finns i variationer av bearbetat naturmaterial – metall, skiffer, frostad vit, kritvit eller blankt sotat glas.


Elko utanpåliggande vägguttag

Med skruvtillkoppling. Får endast installeras av behörig installatör. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.


Uttag med lock i serien exxact går att enkelt att uppdatera till IPoch på så vis få samma snygga design som sina andra uttag. Hålen har olika dimension så att fasväxling inte kan ske. Passar endast lågvolts-stickproppar.


Används vanligtvis till 12V-solcellssystem för t. VÄGGUTTAG KAPSLAT UTANPÅLIGGANDE ELKO. Elko vägguttag ipSPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.