torsdag 13 april 2017

Fotpump gummibåt

Vi har oslagbara priser! Professionell rådgivning av experter vid val av reservdelar. Bildelar av Toppkvalitet. Sveriges största utbud av bildelar. Upp till rabatt på bildelar!


Snabb leverans och bra priser.

Köp era nya på nätet! Bästa pris på marknaden! Luftpumpar för gummibåtar, RIB, luftkajaker och mycket mer!


Bravo erbjuder ett brett sortiment av luftpumpar som klarar höga tryck och stora volymer. Vare sig du behöver en pump för din gummibåt eller för din luftballong, så har bravo en. Kraftfull och effektiv fotpump till våra gummibåtar och ribbåtar.


Uttag för att fylla på med luft eller för att tömma luft. Lägg till i varukorgen.

Fin blå och gul fotpump avsedd för gummibåtar. Kommer med två olika munstycken och passar därför de allra flesta gummibåtar med standardventiler. Inget mer fotpumpande här inte när man kan ha det klart på några minuter! Hos Biltema hittar du ett stort utbud av olika båtpumpar, t. Handla båtpumpar på Biltema. Gummibåtstoft Pris.


Passar bra till större gummibåtar. Vi erbjuder dig goda råd och information som hjälper dig att ta hand om och reparera din uppblåsbara båt, gummibåt eller RIB-båt. Oavsett om du är på vattnet för enkel njutning eller arbetar hårt som sjöräddare har du inte råd med annat än bästa praxis och säkera, robusta reparationer och vård av din uppblåsbara båt. Kan både blåsa ut och suga ur luft. Fotpump original till Seabird gummibåtar.


Kapell till gummibåt - 230. Bänkväska till Seabird 230. Adapter gummibåtspump Plastimo från Hjertmans.


Med bajonettfattning mot ventil i gummibåt För slang 16mm (med de flesta gummibåtspumpar medföljer adaptrar för alla dimensioner) Bajonettmått: Utvändig diameter 20mm Invändig diameter 13mm Längd från gummipackning till topp 20mm Höjd. Fungerar utmärkt till min meters gummibåt. Pump till gummibåt.

När man tömmer båten och sätter pumpen på sug tömmer den båten fullständigt. Luft fotpump till gummibåtar - postad i Mek Teknik: Nu har jag tröttnat på handpump och köper fotpump istället men hur ska jag veta om jag. En bra investering är en SUN gummibåt - köp den här.


Stort sortiment på gummibåtar, Hjertmans - ditt val när du är på jakt efter en bra gummibåt tillbehör till. Det är främst tack vare det uppblåsbara dubbelgolvet som är extra styvt och bekvämt för fötterna. Kraftig luftpump lämplig för gummibåt med luftdurk. Glasfiberförstärkta plattor och förstärkt bälg.


Alla metalldelar i rostfritt. Armerad slang med universaladapter. Whale Gusher Galley är den enkla lösningen för pumpning av vatten i kabyssen. Smidig dubbelverkande membranpump som självprimas och kan pumpas torr utan att ta skada.


Hos JYSK hittar du ett brett sortiment av luftmadrasspumpar som fotpumpar, handpumpar och elpumpar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.