måndag 3 april 2017

Honda utombordare prislista

Alltid lägre pris på Skruvat. Handla Honda bildelar hos oss! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Service 4-takt Utombordare.

I service ingår oljor, oljefilter,. Honda bygger motorer för nöjesbåtar och segelbåtar. Exklusiva egenskaper och innovationer i kompakta och kraftfulla utombordare. Prislista för Honda - utombordare BF2- 150. Honda var först med fyrtaktsteknologin för utombordare.


Man arbetar idag hårt för att förvalta arvet som innovatör och marknadsledande. Honda är sedan många år helt inriktade på fyrtaktsteknologi.

Mer information om 7års garantin. KGK Motor förbehåller sig rätten att. Alla priser är i SEK. Honda utombordare Honda utombordar-motorer = 3hk till 250hk, 4-takts motorer Japansk kvalité med års garanti då service utförs av auktoriserad verkstad.


I mer än år har Honda skapat båtmotorer som levererar enastående prestanda. PRIS AVSER ENDAST BÅT HR. LRU LRTU SHU SHSU SRU SRTU LHU LHSU LHGU LRU LRTU Listpris inkl.


Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Leksaker honda utombordare prislista. Jämför pris på Leksaker från tusentals webbutiker och se till att du gör. Du hittar nya och begagnade Yamaha Motorer Utombordare hos Örebro. Interboat är Sveriges ledande kedja av båthandlare och tillsammans erbjuder vi över 50st varumärken inom båt och motor med förmånlig finansiering! Honda utombordare är smidiga och tysta, med branschledande standarder för avgasutsläpp, som man förväntar sig av en Honda båtmotor.


Därför lämpar den sig väldigt bra till roddbåtar och jollar. I användning är Honda BF2. Honda har endast tillverkat fyrtakts utombordare och var först med detta.


Ibland kan Honda verka vara lite senamed att släppa nya modeller.

Broschyrer och prislistor Klicka på bilderna för att ladda ner våra broschyrer och prislistor i PDF-format, eller läs direkt på webben. I år så är det över år sedan Honda tillverkade sin första marina 4-takts utombordare. Detta firar vi med fantastiska kampanjpriser på utvalda modeller , men Honda tillverkar inte bara utombordare. På land handlar det om bilar och snöslungor, gräsklippare, elverk, robotar mm.


På sjön handlar det om att överföra våra erfarenheter av bilarnas tekniska nivå och driftsäkerhet. Fri frakt inom Sverige! Fantastisk prestanda Hondas utombordsmotor BF 1har dagens mest avancerade teknik, samtidigt som den också är en ren och bränslesnål motor. Du kan sätta kurs och ge dig ut till sjöss med fullt förtroende för utombordaren och njuta av din sjötur! Som två motorer i en Med Hondas VTEC ventilsystem i kombination med det variabla luftinsuget är det som att ha.


Har du en liknande? Självklart i kombination med Mecurys utombordare. Kom till oss i Täby för att se och provköra båtarna från Falcon.


På denna sida finns alla delar du behöver för din årliga service. Mycket Yamaha i denna trå Vad betalar ni för service 4-takt utombordare ? Maringuiden Nordic AB. Jag är utbildad på motorservice hos Yamaha, Mercury, Honda och Evinrude och månar om din motor.


Hos oss får du alltid en professionellt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.