måndag 3 april 2017

Termometer digital

Alltid låga priser, dagars öppet köp och prisgaranti. Köp online eller i butik. Se alla erbjudanden och köp nu! Massvis med prissänka produkter. Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online!


Trådlös termometer – mäter temperaturen noggrant.

Ha full koll på temperaturen med en digital termometer. Med flera av våra digitala termometrar kan mäta både inom- och utomhustemperatur genom att de har en extra utomhusgivare. Digitala termometrar. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen.


Vill du köpa en digital termometer ska du göra det hos oss på termometerbutiken. Vi har ett stort utbud av inne- och ute digitala termometrar till bra priser. På Mecindo kan du köpa termometer online som mäter kroppstemperaturen, dessa febertermometrar används oftast när temperaturen stiger i kroppen och individen får feber.


Du kan välja mellan en klassisk analog termometer eller mer eller mindre avancerade digitala varianter varav flera har specialfunktioner som gör det möjligt att nå exakt den stekgrad du eftersöker!

Termometer med extra stor skärm! Med en stektermometer eller ugnstermometer kan du enkelt och smidigt hålla koll på vilket gradtal din stek har. Med en analog eller digital termometer behöver du inte längre gissa vad temperaturen är i hemmet eller utomhus utan kan snabbt och enkelt ta reda på det.


Vi levererar från de bästa europeiska leverantörerna och importörer som är certifierade. Få tillgång till över 100. Welch Allyn, Braun, Beurer med flera - köp billigt Online! Enkel och tillförlitlig termometer med tydlig digital display.


Går att använda rektalt, oralt och under armen. Egenskaper: sek mätningstid. Senaste resultatet sparas för återblick. Felmarginal: 1°C.


Med utfällbart stativ för bordsplacering och väggupphängning. På den digitala skärmen finns det tre sektioner indelade, en för varje del som termometern visar. Måtten på den digitala skärmen är 1x centimeter, så för en liten och prisvänlig termometer så få du en rätt generös skärm. Förutom Prisvärda stektermometrar hittar du här en rad andra typer av termometrar.


Små och smidiga digitala kökstermometrar, sockertermometrar, mjölktermometrar och vintermometrar. Med en termometer eller en väderstation kan du veta den exakta temperaturen och anpassa dig därefter. Vi har trådlösa termometrar och väderstationer för både inomhus- och utomhusbruk som visar temperaturen samt andra funktioner såsom minimum och maximum temperatur på en digital skärm.

Värde från upp till trådlösa sensorer kan visas. Flera kan köpa separat. En sensor medföljer. Displayen har bakgrundsbelysning. Med digital klocka och alarm.


Både sensor och basenhet kan hängas upp på vägg. Enkla termometrar med mätrör för att kolla temperaturen inomhus. Med en inomhustermometer ser du enkelt vilken temperatur du har just nu.


Vi erbjuder även digitala inomhustermometrar, de hittar du under digitala termometrar. Det finns termometrar i trä, plast och metall samt i olika färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.