fredag 23 juni 2017

Gummikabel h07rnf

Gummikabel h07rnf

Stort urval av aktiva komponenter. Se vårt sortiment av kontakter. Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Logga in för att se.


Med oljebeständig, extra tjock mantel. Används i torra, fuktiga och våta lokaler, utomhus, samt i explosionsfarliga lokaler. God smidighet i kyla. Väder- och oljebeständig. Anslutningskabel för flyttbara maskiner och.


Gummikabel H07RN-F 5G5. Beställ på webben före 17. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Stäng Fastbox Maxi.


Gummikabel h07rnf

Drakaflex H07RN-F (RDOE ) gummikabel för användning där mekaniska påfrestningarna är av medelsvår karaktär, i torra, fuktiga eller explosionsfarliga utrymmen, ut omhus, t. Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. H07RN-F är en flexibel kabel som används för anslutning av utrustning utsatt för mekaniska och termiska belastningar. För medel mekaniska belastningar i torra och fuktiga rum såväl som utomhus.


Vid nedgrävning i mark måste mekanisk skyddsslang användas. Begär offert Teknisk data. Från den 1:a januari gäller en ny prislista. Nya prislistan finns att ladda ner från IN och vår hemsida.


Våra kabelleverantörer aviserar nu ytterligare prisjustering till februari, pga höjda råvarupriser. För flyttbara bruksföremål. Levereras på Bobin. RDOE-kabel H07RN-F 3Gmm² m. Handla H07RN-F 3Gtill återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist.


Pris per 1meter gummikabel Typ: RDOE 3GYtterdia1mm Vikt 1001kg Mått: 1m. Godkänd för utomhusbruk. GUMMIKABEL H07RN-F 5Ghos ELDIREKT. Kabeln är väder- och oljebeständig.


Gummikabel h07rnf

Rekommenderas där kabeln kommer att utsättas för medelhård mekansik påverkan. Användning: Inom- och utomhus som väder- och oljebeständig anslutningskabel i krävande miljöer i industri, jordbruk och på byggarbetsplatser. Du sparar ( ) (Kundbetyg) Välj area: Välj frp Finns i lager. Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Lämplig att installera där kabeln kommer att utsättas för medelhård mekansik påverkan, industriella maskiner, verkstäder, för motorer och mobila maskiner vid vägarbeten, till vindkraftverk och markexploatering.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. På denna webbplats används cookies för att förbättra funktionaliteten för dig som användare. Läs mer om cookies. Jag godkänner detta!


Mycket tålig och flexibel gummikabel , enkel att skala. För användning där de mekaniska påfrestningarna är av medelsvår karaktär, i torra, fuktiga eller explosionsfarliga utrymmen, utomhus, t. Extraförstärkt anslutningskabel. Sidst sete produkter. Andre kiggede også p å.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.