torsdag 13 juli 2017

Nätadapter biltema

Nätadapter biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Strömförsörjer och laddar. Passar en mängd olika produkter. Stabiliserad utspänning.


Nätadapter biltema

Lägg till i shoppinglistan. Här hittar du spänningsomvandlare, nätaggregat och batterieliminatorer i olika modeller och storlekar. Gemensamt för alla dessa är att de omvandlar spänningen så att du kan driva elektroniska apparater från vägguttaget eller från bilens V-uttag.


Justerbar nätadapter som är ställbar mellan sju olika matarspänningar i intervallet 3-V. Nätadapter biltema. Mått: 7x 5x 4mm. Kabellängd: m. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera.


Nätadapter biltema

Starthjälp med kraftiga kablar och batteriklämmor. Med cigarettändaruttag, batteriindikator, LED-belysning och ett Ah inbyggt, underhållsfritt AGM-batteri med överbelastningsskydd. Avsedd för fordon och båtar.


När din tv eller digitalbox inte kan förse din aktiva antenn med V. En stabil och pålitlig strömförsörjning är grunden för en säker drift av elektriska och elektroniska apparater. Köp Laptop-laddare online på kjell. Använd din V-utrustning hemma!


Denna smarta lilla manick omvandlar 2V växelspänning till V likspänning och har utrustats med överhettnings- samt kortslutningsskydd. Omvandlare till din nya skärm? Längre nätverkskabel från routern? Få ordning på kabeltrasslet bakom skrivbordet?


Gaslarm som detekterar och larmar snabbt vid läckage av gasol, LPG-gas (propan, butan och annan gastyp) såväl som LNG-gas, stadsgas samt naturgas. Stort utbud och bra priser. Transformator W avsedd för utomhusbelysning i Bolthi Connect-systemet.


Nätadapter biltema

Alla Bolthi-lampor i Bolthi Connect-systemet kan kopplas samman. På varje förpackning står angivet hur många watt total belastning setet drar för att kunna beräkna vilken transformator som är lämplig. DC-plugg x mm 5-pol miniDIN. Vi har laddare till alla möjliga mobiltelefoner och surfplattor.


Samsung, Apple, Huawei, Sony? Att välja rätt TV-antenn att köpa, kan vara diger uppgift. Men med rätta bakgrundsfakta kan valet bli mycket lättare.


Detta test av åtta olika antenner kommer att göra att du kan i lugn och ro fokusera på den antenn som passar dig bäst, både med tanke på prisvärdhet och tekniskt omfång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.