tisdag 13 mars 2018

Hängande korg metall

Stort utbud av Förvaring och andra produkter til hemmet. Alltid öppet köp i dagar. Mattor för alla hemmets rum. Hitta din nya matta på åhlens. Detaljer gör skillnad.

Träning, avkoppling, lek, trädgårdspyssel. Hos Clas Ohlson hittar du allt för din fritid. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Vi har flätade korgar , de med lock, korgar i metall , sjögräs och rotting. Många av våra korgar har även handtag, så du smidigt kan flytta dem eller varför inte hänga en på väggen?


Vi har helt enkelt en stor variation av korgar och vi är säkra på att du kan hitta din favorit för en snygg och praktisk förvaring hemma. Snygg och dekorativ hängande korgar i svart metall som hänger i kraftigt naturfärgat rep.

Hängkorgarna är en fin ampel för blommor med krukor eller plast i korgarna eller använd som förvaringskorgar för diverse saker som trädgårdsredskap, frukt etc. Praktisk och snygg förvaring! Dekorativt hängande metallkorgar i set om tre. Korgarna är fästa i ett tvinnat hamparep. Repet avslutas med en ögla för upphängning.


Färgen på korgarna är svarta. Dom tre korgarna som hänger under varandra är i tre olika storlekar i med naturfärgat rep. Fin och praktisk att ha i köket för att ha frukt och grönsaker eller hängandes i badrummet m. Relaterade produkter. Doftspridare Lemon Cest.


Härlig doft av Citron. Hängande korg i metall 14kr Häng upp dina blommor eller växter i den här rustika och lantliga blomkorgen i metall. Skapa en fin plats för dina växter inomhus eller utomhus med denna fina korg.


Skapa ordning i hemmet och få undan alla saker i en snygg korg är en riktigt härlig känsla. Dessutom så är korgen även en fin inredningsdetalj.

Här hittar du många olika varianter på förvaringskorgar. Välj bland korgar med lock, rottingkorgar, flätade korgar och korgar i textil. Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på korgar och förvaring.


Välj bland ett stort urval av smart förvaring i flera olika material och storlekar. Hängande korgar i metall - Antik Mässing Hängande korgar i metall som hänger i kraftigt naturfärgat rep. Korgen som lyfter dina växter.


Korg i metall med upphängning. Kanske några små korgar istället för en stor blomlåda? Häng dom på staketet eller i spaljén! OBSERVATÖR Hängkorg, gråbrun.


Om du behöver mer förvaringutrymme kan du hänga flera korgar under varandra i ett hyllplan eller stapla dem på en plan yta. I vårt sortiment finns både nätkorgar i metall , textil och trämaterial, även fruktskålar och korgar i papper. Att ge bort en korg med något betydelsefullt är en uppskattad present, det kan till exempel vara en korg fylld med olika delikatessostar, olivolja, eller andra godsaker. Handla tryggt på Chilli. Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris.


Svart hängande korg i pulverlackerad metall som är både snygg och praktisk! Häng bara på en hyllplan, skrivbord eller någon annanstans. Finns i tre olika storlekar. Superfin korg i metallnät med träbotten.


En hängande trådkorg i metall med två våningar. No products in the cart. Mått: 25x1cm. Bakstycket mäter totalt: cm. Material Glas, metalltråd 300. Vacker hängande ampel med trådkorgar.


Grovt rep i jute ger en vacker mix av både lantlig och industriell stil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.