tisdag 13 mars 2018

Kylbox 12v kompressor

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Vår kunniga personal guidar dig rätt och hjälper till med teknisk rådgivning inför köpet. Kompressorer som passar både hem, verkstad och industri i olika storlekar och utförande. På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, stort som smått.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Lagersaldo hos leverantör: st Skickas normalt inom arbetsdagar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få kr i rabatt!


Kylbox 12v kompressor

Kylbox 32L kompressor kylbox 12V 230V frysbox. Jag godkänner att få kommersiell information. En kompressor - kylbox fungerar enligt samma schema som ett kylskåp eller ett luftkonditioneringssystem i bilen. Därför är kylskåpet ideal för funktionsförklaring.


Ett gasformigt köldmedium sätts under tryck med hjälp av en kompressor (1). På så sätt blir kylmedlet mycket varmt. Du har även tillgång till ett mindre fack på liter som är ämnat för kylning ner till -°C. En 12v kylbox i bilen är det smartaste sättet att ta med sig mat och dryck på bilresan i sommar. Vi har testat sex olika kylboxar i olika storlekar och prisklasser.


Kylbox 12v kompressor

Inte alla boxar klarar att bli kylskåpskalla i bilen – de flesta boxarna utlovar en kylkapacitet på omkring grader under omgivande temperatur, och då måste det vara svalt i kupén om boxarna ska komma ner till åtta grader. Dometic Cool-Ice WCI-Passiv kylbox. En kylbox som kopplas till bilens cigarettuttag håller picknicken kall under bilresan. Men alla boxar fungerar inte lika bra, visar Testfaktas test. Vi levererer varor till hela Sverige Direkt hem till dörren.


Fri frakt vid köp över 3kr! Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik, köp idag! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Kylbox 12v kompressor

Med ett energieffektivt 12V kylskåp säkrar du kylningen av mat i stugan, båten och husbilen. Kyler eller värmer samt drivs via vägg- eller V -uttaget. I locket - som saknar gångjärn och är smidigt att handskas med - återfinns de respektive m långa sladdarna för anslutning till antingen ett cigarett- eller vägguttag.


Förr i tiden var det vanligt att man använde kylklampar som höll temperaturerna låga. Idag är det vanligare med eldrivna kylboxar med inbyggd kompressor. Vill du ta med mycket mat på färden väljer du en kylbox med stor volym och kör du bil är 12V -modellerna redo att användas med billaddare. En kylbox , kylväska eller några kylklampar är toppen att ta med sig på utflykten, till stranden eller på bilsemestern. Maten och drickan håller sig kall och fräsch och allt blir så mycket godare.


Kylbox 12v kompressor

Här på Harald Nyborg finns flera olika kylväskor och kylboxar att välja mellan, i olika storlekar och modeller. En hård väska, en kylbox , skyddar innehållet extra bra även mot stötar. Den ser till att melonen, jordgubbarna och skålen med pastasallad ser lika fina ut när du tar fram dem som när du packade ner dem.


En lite mjukare kylväska skyddar också maten men passar ännu bättre till sånt som inte är så känsligt mot stötar. En kylbox med kompressor är ett säkert val, men priset är också högt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.