torsdag 8 november 2018

Cee till schuko

Cee till schuko

IP44-klassad och godkänd för utomhusbruk. Väljer du ”Hämta i butik” kan du hämta dina produkter efter minuter, i eller utanför din butik. En mycket tålig och flexibel gummikabel för användning inom- och utomhus. Denna adapter passar dig som har tillgång till 3-fas uttag.


Cee till schuko

Använd denna adapter tillsamman med våra laddare för hemmabruk och du kan ladda med 16A. RDOE-kabel (H05RN-F) x mm². Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Observera att du maximalt får ladda med 13A med denna adapter.


Reservkablage till laddbox - Typ 16A, 3-fas, kW, 7. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! Tillåter anslutning till hushållsplugg ( schuko ). Ej lämplig för alla hushållsuttag i tvivel minska laddningsströmmen manuellt till 10A). Kablar för 230V, ansluter din husvagn, husbil, båt mm till elnätet.


Cee till schuko

Kablarna är mycket mjuka och flexibla för bästa funktion och användade. Kablen är tillverkad av 3x5mm², H07RN-F och godkänd för utomhusbruk. Oumbärlig produkt för laddoholiken och ägare till en modeladdkabel med schuko stickpropp.


A vägguttag med inbyggt Schuko -uttag. CEE till schuko m. Tillverkad i slagtålig oljebeständig polyamid. Skapa produktblad (PDF) Har du frågor om Adapter.


Extra förstärkt gummikabel. Framtagen med hänsyn till flexibilitet och böjlighet i kyla. Skarvuttaget har självstängande lock. Kabel RDOE (H07RN-F) 3G5.


Godkänd för utomhusbruk. Lämplig för marinor, campingplatser. Kapslingsklass: IP44. Finns i fler varianter. Write Your Own Review. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev! Var först med att få våra.


Cee till schuko

Schuko laddkabel SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Alltid med snabb leverans! Beställ idag, leverans imorgon! Stort urval av strömsladdar för olika typer av IT-utrustning. Farnell erbjuder snabba anbu expediering samma dag, snabb leverans, omfattande förteckning, datablad och teknisk support.


Produktinformation. Ett runt blått starkströmsuttag med tre pinnar som man brukar se på camping- och byggarbetsplatser. Vanlig även på laddstationer i Norge. Varför inte använda koppar i kontaktelementen istället för mässing eller vad det är nu. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.


Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Schuko (från tyska Schutzkontakt, skyddskontakt) är en typ av jordad stickpropp. Namnet kommer från inbyggda skyddsjorden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.