torsdag 8 november 2018

Eurosafe 8 vapenskåp

Eurosafe erbjuder skydd som förhindrar inbrott och förebygger stöld i kommersiella fordon. Våra lösningar ger en säker hantering av stöldbegärligt gods och en trygg arbetsmiljö. Säkerhetslösningar för skåpbilar. Skyddar mot inbrott och stöld. Mekaniska och elektroniska lås.


Containerlås och stångregellås. Lås och säkerhetssystem för maskin. Frågor om transportsäkerhet? Hör av dig så hjälper vi dig. Hitta din närmaste återförsäljare.


Eurosafe är marknadsledande leverantör i Skandinavien av innovativa säkerhetslösningar för värdetransportfordon och distributionsfordon. Våra säkerhetslösningar skyddar dagligen flera tusen fordon i drift och säkerställer en säker hantering av stöldbegärligt gods samt en trygg arbetsmiljö för våra kunder. Vapenskåp EUROSAFE , ID 220. Plats för 3-vapen.


Godkänt enligt uppgift. Fint skåp men äldre modell. Har tidigae haft vapen i skåpet men jag tror inte låset är godkänt nu. Längd 5 bredd 4 höjd 1cm. Kolla på insidan av dörren på skåpet.


Det är den lägsta klassen på ett godkänt vapenskåp. Har också hittat lite om Eurosafe. Vet inte om mitt vapenskåp Eurosafe S ID 2fortfarande är godkänt. Har liksom tidigare inlägg köpt det i Umeå i slutet av 90-talet. Vi har alla typer av kassaskåp såsom brandsäkra dokumentskåp, inbrottssäkra värdeskåp, säkerhetsskåp, vapenskåp , nyckelskåp, arkivskåp, stöldskyddsskåp, hängmappsskåp, datamediaskåp, laptopskåp, deponeringsskåp, kemikalieskåp, klädskåp, förvaringsskåp, medicinskåp och mm.


Nor-lyx tillverkar vapenskåp och säkerhetsskåp. Scandinavian Safe tillverkar och säljer värdeförvaringsenheter. Skaffa en riktig vapenförvaring, för din och andras säkerhet. Vi har skåp med och utan kodlås och med störst utbud av tillbehör samt fri frakt i hela Sverige!


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Profsafe vapenskåp har kolvlåsningssystem vilket är mera ljudlöst vid öppning och stängning av skåpdörr. Det kan vara en fördel om man t. Detta vapenskåp i budgetklassen har det mesta man kan kräva av ett bra vapenskåp , det finns vapenhållare i skåpet och dörren har stora hyllor för övriga tillbehör. Precis som andra vapenskåp från samma tillverkare har skåpet en löstagbar dörr som även kan öppnas i 1grader, vilket ger användaren en smidigare åtkomst till innehållet i skåpet.


Vi har exempelvis renodlade laptopskåp, nyckelskåp, vapenskåp , kassaskåp, dokumentskåp, värdeskåp, deponeringsskåp och skåp fyllda med personliga låsbara fack. PCI - Parque de Ciência e Inovação, S. Profsafe Svapenskåp har kolvlåsningssystem vilket är mera ljudlöst vid öppning och stängning av skåpdörr. Med manganförstärkningar, dubbelfalsad övergång mellan dörr och ram och dubbel stålvägg i dörrbladets vinkel är detta ett bra val för att hålla dina vapen säkra. Tillfälligt slutsåld.


Har ett Eurosafe 6:an, i mitt skåp sitter det en lapp , där det står att det är testat av SSF, samt att det är certifierat av SIS, finns även märkning. Ett skåp för dig som har begränsat utrymme på bredden. Justera inredning som du själv vill ha den. Förvara värden upp till värdepoäng!


Eurosafe 8 vapenskåp

Välj bland olika modeller och tillbehör till bra pris. Köp online idag, snabb leverans. Men köper man ett gammalt begagnat vapenskåp bör man ha detta i åtanke.


Här har vi ett stort och tungt vapenskåp som har fått väldigt bra omdömen och är utsedd till bästa vapenskåp i flera olika recensioner. Tack vare att skåpet väger precis över 1kg så slipper man bulta fast det. Du får plats med -vapen, alltså får du plats med hela jaktlagets gevär i detta vapenskåp. Vårt populäraste vapenskåp som vi nu kan erbjuda med en låsbart bankfack i. Skåpet kan även utrustas med brandbox.


Den flexibla hyllinsatsen, med flyttbara hyllor, kan du själv placera på valfri sida om vapnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.