onsdag 12 december 2018

Datorchassi

Köp ett nytt chassi till datorn hos Elgiganten. Välj bland ett stort antal datorchassi n från kända tillverkare som Fractal och Nzxt. Läs mer och köp här!


Datorchassi

Ett av de viktigaste valen när du tänker bygga en dator är vilken datorlåda du tänker använda. Alla andra komponenter kommer påverkas av det här beslutet, eftersom ett datorchassi bara har så mycket utrymme. I vårt breda utbud av datorchassi och NUC erbjuder vi dig smidiga och snabba produkter som löser dina behov. Välj mellan specialdesignade eller mer traditionella, med eller utan processor. Oavsett vad du väljer så får du ett datorchassi eller NUC som motsvarar dina önskemål.


För gamers och datorentusiaster är det viktigt att ha ett chassi som är tyst, transporterar ut varmluft samt är lätt att montera in komponenter i. I de flesta fall används en miditower, mellanstorleken, men för portabla byggen kan det vara mer aktuellt med minitower eller Mini-ITX. Chassin huserar alla interna komponenter i datorn. Valet av storlek bestäms utifrån mängden och storleken på hårdvaran i datorn, även utrymmet där chassit ska stå spelar roll. En del modeller finns med tillhörande nätaggregat, ofta måste dock sådant köpas.


Datorchassi

Välkommen till DataChassi Larm AB. Vi erbjuder larm till bland annat container, byggbo pågående bygge, entreprenadmaskin, servicebil och lastbil. Börja ditt datorbygge med chassit. Vi har ett stort utbud av chassin i olika prisklasser, för dig som vill bygga din egen dator. Hitta ditt nya chassi hos oss, vi har allt från billiga och enkla chassin till exklusiva och kompromisslösa torn med olika utrustning såsom filter, LED-belysning, bärhandtag och inbyggda fläktar.


Hydra Desk är ett chassi i form av ett fullskaligt skrivbord. Här får du plats med två separata pc-datorer med upp till fyra kylaggregat för att hålla din monsterdator sval. Självklart är bordsskivan i glas för att du ska kunna njuta av dina säkerligen spektakulära komponenter på insidan. Vi har gjort den ikoniska H-seriens PC-chassin ännu bättre.


Våra bästsäljande chassin inkluderar nya funktioner för förbättrad anslutning, gör det ännu enklare att bygga, och ser ännu mer fantastiska ut. Med Evolv Shift Air levererar Phanteks sidor av nät i textil med siktet på bättre luftflöde. Testpiloten Rasmus BettyBooArvåsen synar det speciella chassit i sömmarna. Det ger dig också möjligheten att sätta ihop datorn på ett sätt som gör att värmen avleds med hjälp av fläktar, så att inte processorn överhettas. Varför ha ett ordinärt, tråkigt datorchassi när du kan ha en dator som verkligen sticker ut?


Vi listar åtta chassin som gör dig till lan-partyts mittpunkt. Visa alla produkter inom kategorin Mini-ITX. Dustin har bra priser och riktigt snabb leverans. Skriv den första recensionen för den här produkten.


Webhallen skickar beställda varor inom timmar om de finns i vårt webblager. Alla priser är i svenska kronor inklusive moms och gäller även i butik. Nyhets- och artikelarkiv.


Hos POWER hittar du datorlådor från en rad olika märken för att bygga din egen PC för gaming eller kontorsjobb. Vår prisrobot ger dig en rå deal! Att välja rätta och bästa datorchassi.


Vi har alla typer av datorchassi , allt från gaming chassi till vanliga PC chassi. Datorchassi för alla datorer. Men för att datorerna ska kunna hjälpa oss som de gör så behöver de ju olika delar. Aluminium chassi ny från kända Lancool.


Denna klämma fäster du i valfri metallyta någonstans på ditt datorchassi innan du öppnar det. I kabeln mellan armbandet och krokodilklämman finns en resistor (en typ av motstånd) inbyggd. Vad denna gör är att jämna ut spänningen mellan dig och dit datorchassi (precis som en elektrostatisk urladdning).


Datorchassi

På Komponentkoll bygger du snabbt och enkelt din egna dator. Vår datorbyggare hjälper dig hitta rätt komponenter och bästa pris från Inet, Komplett, Webhallen, mm. Det finns en stor mängd olika chassin på marknaden och vissa är bättre lämpade för vissa typer av datorer. Ett datorchassi kapslar in samtliga delar datorn består av.


Har man till exempel en dator avsedd att spela de senaste spelen på är det nödvändigt att chassit har bra ventilation i form av fläktar och utrymme för att inte komponenterna i datorn ska bli för varma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.