måndag 10 december 2018

Kylaggregat båt

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Strömsnåla kylaggregat till riktigt bra priser. Stort utbud och snabba leveranser. Köp ditt kylaggregat på Seasea.


Dometics kylaggregat är modulära och lättmonterade enheter som möjliggör skräddarsydda kylskåp för specialinredda utrymmen. Stockholms mest centrala butik för båttillbehör.

I vår butik hittar du allt du behöver i tillbehör till din båt. Vi har totalt över 1leverantörer och hjälper gärna till med specialbeställningar vid behov. Så länge motorn i din båt är avslagen använder kylaggregatet den lagrade. Letar du efter ett nytt kylskåp?


En inbyggd modell som sparar plats eller en modell med större volym för långa resor? Vi har sammanställt ett urval av kylmöjligheter som uppfyller alla behov – kompakta och mellanstora dragkylskåp, toppmatade modeller som utnyttjar det djupa utrymmet i skåpet samt fristående premium-kylskåp lika välutrustade som ditt kylskåp hemma. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! Levereras komplett med variabel termostat och 3m kabel - enheten kan monteras vertikalt eller horisontellt - maximala kylningskapaciteten 100ltr.

Thermo King tillverkar kylaggregat av hög kvalitet, för transporter i alla storlekar och är även ledande i utvecklingen av nya, effektiva och miljöanpassade kylaggregat. Hur stort behov har du, och hur mycket plats har du på båten ? Kolla först på dina förutsättningar och sedan på dina önskemål, med ett brett sortiment kommer du garanterat att hitta något som stämmer överens med dina behov och förväntningar. Kompressorn har mycket kompakta yttermått, 220x220x1mm, och kan placeras i lämpligt utrymme upp till två meter från boxen. Jag bytte till Isotherms kylelement i våras.


Tidigare satt det en supercool som hade för vana att dra ut batterierna. Jag jämför med min förra båt som hade en kylbox med samma kylaggregat. Jag kalrade mig på 50W panel hela sommaren, stängde aldrig av kylen. Det mest ekonomiska alternativet för mindre kylrum.


CKA är en komplett kylanläggning och används med fördel till mindre kylrum, till vin- eller viltkyl, som svalrum eller rotfruktsrum. Kylskåpsreservdelar. Varumärken Cool-ice. BlueCool V-Series är en innovation inom industrin med den senaste tekniken för högsta prestanda i olika väderförhållanden.


Albin med strömslukande Webasto-värmare och ett Supercool kylaggregat i en dåligt isolerad kylbox. Flytta kylan till rummet du behöver. Med ett portabelt kylaggregat har du möjligheten att förflytta enkelt ditt kylaggregat från ett rum till ett. Så fixade vi en kyl på båten.


Vi hade tur att det redan var monterat en isolerad låda i vårt skafferi, men det var inte monterat någon form av kylaggregat.

Tips vid installering av varmvattenberedare till båt. Tänk på att uttagen i motorns kylaggregat bör ha en sådan skillnad i tryck att mellan två och tre liter kylvatten i minuten kan cirkulera ut i beredaren. Adress: Kungsgatan 20 Luleå. Vi erbjuder ett brett sortimnet med komfortprodukter till båtar och fordon.


Vi på Thermoprodukter erbjuder komfortprodukter till båt och fordon. Besök vår webbplats för mer information om oss och våra produkter. Då kan du fixa mycket själv om något går snett. De flästa av de här misstagen som jag ser mycket av ute på sjön är sånt man kan undvika med ett bättre underhåll av motor och båt.


Se alla Gör-det-själv-filmer här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.