tisdag 4 juni 2019

Frekvensomriktare 1fas

Vi erbjuder frekvensomriktare för den svenska marknaden, från både Danfoss VLT och VACON. Vi levererar tillförlitliga produkter som passar just dina tillämpningskrav. Kontakta någon av oss på Busck? Tveka inte att höra av dig.


Stort återförsäljarnät. Hitta återförsäljare av elmotorer.

Koll på det senaste inom branschen? Ständigt nya saker hos Busck. Frekvensomriktare används huvudsakligen för att förbättra start- och varvtalsförhållandet hos trefasmotorer.


Utan frekvensomriktare skulle sådana motorer inte kunna regleras steglöst, utan de skulle endast kunna drivas med det konstanta varvtal som anges av elnätet. En frekvensomriktare sparar energi och sliter mindre på pump och fläkt än vanlig tyristorreglering. Danfoss frekvensomvandlare finns i många olika storlekar. Bästa erbjudandet på Automationsbutiken.


Levereras MED numerisk operatörspanel och Modbus RTU fältbuss om inte annat är överenskommet.

Designad för att vara kostnadseffektiva och lätta att använda, är Optidrive EEnfas för användning tillsammans med PSC (Permanent Split kondensator) eller Shaded-Pole Single-Phase asynkronmotorer. Våra kunder finns i en mängd olika sorters branscher, både slutkunder och anläggnings- eller maskinbyggare. En lämplig styrning för pump- och fläktdrift är frekvensomriktaren ur VF-FS1-serien. Vacon 1HVAC Utgår ur Danfoss sortiment,. Finns i 1-fas och 3-fas upp till 15kW.


Miljösmart - Uppfyller RoHS och WEEE. VIDEO: Vad är en frekvensomriktare ? Denna video förklarar inte bara hur frekvensomriktare med variabel hastighet fungerar, utan visar även hur de kan användas för att spara energi, sänka kostnader och hjälpa till att öka produktiviteten. Spara energi, förbättra styrningen och minska motorslitaget med frekvensomriktare , även kallade växelriktare eller variabla frekvensomriktare.


Kapslingsklass IP20. Snabbt och enkelt montage på vägg eller DIN-skena. Först likriktas matningsspänningen i en likriktare till mellanledskretsen. Därefter växelriktas spänning och frekvens ut till asynkronmotorn.


ACS3har säkerhet som standard. Våra frekvensomriktare är enkla att ta idrift. Med utförliga manualer konfigureras frekvensomriktaren för att passa just er anläggning eller maskin.


Upptäck ett brett sortiment av frekvensomriktare från Schneider Electric.

Allt från kompakta till kundspecifikt designade produkter, alla är de utvecklade med hög kvalitet för att möta dina krav och behov i olika applikationer, till exempel inom processindustri, maskintillverkning eller i byggnader. Vår justerbara frekvensomriktare som även kallas växelriktare optimerar maskinens prestanda, sparar energi och förlänger maskinens livslängd. Unitronics frekvensomriktare erbjuder alternativ för både enfasiga och trefasiga frekvensenheter från kW och upp till 1kW.


Med vårt sortiment av frekvensomriktare kan användarna enkelt uppnå högre energieffektivitet och exakt styrning. Spara upp till energi med NFO Sinus. Simpelt, Tyst och Säkert. Världens bästa frekvensomriktaren helt enkelt. Enfasmotorer kan mycket väl drivas med frekvensomriktare förutsatt att dimensionerar efter motorström och att man har en passande lastkarakteristik.


Avvikelse från 50Hz medför att flödet blir mer eller mindre elliptiskt och att motormomentet avtar. ACSär en kompakt frekvensomriktare i effektområdet 0. En variabel frekvensomriktare är en slags motorregulator som styr en elmotor genom att variera frekvensen och spänningen hos motorns strömförsörjning. Den variabla frekvensomriktaren har också kapacitet att manövrera motorns upprampning respektive nedrampning vid start och stopp. Valet beror till stor del på vilken typ av motor som sitter på slipen.


Orsaken är att normala frekvensomriktare inte kan höja spänningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.