tisdag 4 juni 2019

Grenuttag 10 uttag

Se vårt urval av inhalatorer här. Leverans till din dörr på 48timmar! Vi har stort urval av takfläktar. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. SEs största utbud av batterier - inga avgifter och garanterat bra service!


Grenuttag 10 uttag

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Stort grenuttag med jordade uttag.


Med det här robusta grenuttaget i aluminium och svart plast kan du koppla in alla dina elprylar på kontoret, i hobbyrummet, vid arbetsbänken eller vid teven. Få gott om extra uttag till dator, bildskärm, högtalare, laddare, lampor och andra elektriska apparater. Jordat, 2-poligt grenuttag med överspänningsskydd.


Perfekt att ha på ställen där många uttag behövs. Med snedställda uttag ger det mer plats åt olika former av transformatorer. Brennenstuhl Premium-Alu-Line grenuttag har svart anslutningskabel med vinklad stickpropp som gör det enklare att ansluta. Försök aldrig modifiera elkontakter för att de ska passa (ojordade, runda stickkontakter passar inte i jordade uttag ). Tänk också på att för många grenuttag kan orsaka överbelastning Låt gärna en elektriker installera fler vägguttag för att höja elsäkerheten och bekvämligheten i hemmet eller på arbetsplatsen.


Letar du efter ett nytt grenuttag ? Grenuttag med och utan brytare. NetOnNet erbjuder ett brett utbud av olika grenuttag med eller utan strömbrytare. Beställ fraktfritt direkt online!


Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Mått (BxDxH): 624x67xmm.


Utrustad med jordade, petskyddade uttag och meters kabel. Alltid låga priser Fri frakt över 5kronor. Kompakt 4-vägs grenuttag på 230V, 16A, som kan placeras där man önskar det med hjälp av den medföljande självhäftande dockningsstationen. Kabeln är försedd med flyttbar kabelklämma för upphängning av kabeln.


Köp klockverktyg på Conrad. Brennenstuhl Primera Line är ett grenuttag för tio jordade kontakter i graders vinkel så att du även får plats för adaptrar. Du får utrymme för det mesta i apparatväg som du kan sätta på eller stänga av med en praktisk switchknapp.


Den nya sockeldesignen på 45° med smarta funktioner. Med kabel-clip för att lagra överskottskabel. Du har två uttag märkta som Permanent som alltid är igång sålänge grenuttaget får ström. Sen har du ett Master och fem Slave uttag för att kunna styra vilka av dom anslutna enheterna som ska stängas av.


Grenuttag 10 uttag

Delbetala i upp till månader. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! Går att skruva fast i bord eller på vägg. Uttagen är vridna 90°.


Antal jordade uttag (Schuko): 10. Vinkelroterad centralinsats: 90°. GT-330: Brennenstuhl 2xway extension socket, Black. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in.


Grenuttag 10 uttag

Snyggt, robust grenuttag med design som gör att det gärna får synas. Försedd med jordspett för enkel placering i rabatten eller som extra uttag i trädgården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.