onsdag 3 juli 2019

Grenuttag 8vägs

Upp till rabatt på Taklampor. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Förlängningsuttag som delar upp ett vägguttag. Samtliga uttag är petsäkra. Enkel återställning efter överbelastning, inga komponenter behöver bytas ut.


Jordat grenuttag med överspänningsskydd tillverkat i aluminium med stöttåliga plastdetaljer. LED-indikator och belyst strömbrytare. Skyddar mot spänningstoppar på elnätet. Kan monteras på vägg. Perfekt att ha i hemmet.


Letar du efter ett nytt grenuttag ? NetOnNet erbjuder ett brett utbud av olika grenuttag med eller utan strömbrytare. Beställ fraktfritt direkt online! Likaså när ett vägguttag inte räcker till det antal stickproppar som du behöver ansluta. SEs största utbud av batterier - inga avgifter och garanterat bra service!


Schuko-uttag och Euro-uttag (ojordade). Med anslutningskabel RKK. Petsäkert utförande. Grön lampa i brytare. Varning: Sista varan i lager!


Finns med brytare och utan brytare, samt med Euro stickpropp. För att handla hos oss behöver du ha ett registrerat företag och ett kundnummer. A säkring och överspänningsskydd upp till kA. Skarvkablarna och kabelvindorna finns i många utföranden med olika kabelläng IP-klassning och annat som skiljer dem åt. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! INFORMATION OM PRODUKTEN. Färggrann, trendig och cool.


Polerad och väldigt tåligt polykarbonat. Belyst strömbrytare- Fouml;rsedd med barnsauml;kra uttag. Grendosa med fotbrytare. Snedställda uttag 45°. Delbetala i upp till månader.


EL-MS-S-P02Så smart! Sparar individuell av- och påstängning av skrivare, skärm, högtalare etc. Utrustat med belyst brytare och automatsäkring (A). Kabellängd: m. BNT-CD1En rejäl strömbrytare från BRENNENSTUHL.


Brennenstuhl 8-vägs grenuttag Premium.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.