tisdag 2 juli 2019

Hembygdsgården tranås lunch

Välkomna till vår restaurang i Tranås. Vi serverar mat, lagad från grunden med de bästa och närproducerade råvaror som går att hitta. Vi är belägna i Ekbergsparken i centrala Tranås. Vi brinner för att servera god och närproducerad lunch.


Pensionärer har kr rabatt efter kl 13.

Tisdagar har pensionärer kr. Tranas, Sverige: Se Tripadvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Tranas och sök efter kök, pris, plats och så vidare. För din enkelhet så kan du söka med snabbknapparna vad du är sugen på, t. Här hittar du alla restauranger i Tranås. Totalt restauranger, faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder.


Dagens lunch 99:- kl.

View the menu, check prices, find on the map, see photos and ratings. Måndag till Fredag. Hembygdsgården Tranås , Tranås. Vi har även 10-kort 990:-.


Utöver lunchbuffé erbjuder vi också företagslunch, catering, smörgåstårtor, exotiska plankor och mycket mer. A:s Krog och Restuarang Restaurang erbjuder lunchbuffé i Tranås. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. In enim justo, rhoncus consectetuer adipiscing elit.


Själslig Frihet Djurstugan. Placering på kartan är automatiskt framtagen och kan ev. Topplista med alla restauranger i Tranås kommun , tillsammans med mängder av betyg och recensioner av våra användare. Lunchcafé Pelargonen.


Klockargården ligger mycket naturskönt placerat inom området för Askersunds. Reviews Supergott fika, fantastisk personal och underbar omgivning! Vi lagar god mat från grunden.

TRANÅS STADSBIBLIOTEK. I bibliotekets hembygdsrum kan du släktforska med hjälp av dator. Tag kontakt med vår personal för att boka tid. Här finns också en stor hembygdssamling med böcker om Tranås kommun och kringliggande orter. Visa vägbeskrivning.


Svensk Fastighetsförmedling Tranås. Från södra infarten till Askersund är det väldigt lätt att hitta till oss. Kör mot centrum, förbi torget och sedan rakt fram ca km.


KÖTT – Fläsknoisetter med bearnaisesås, baconlindade haricotverts samt stekt potatis. KÖTT- Helstekt fläskfilé med glacerad smålök och gräddsås samt rostad potatis. Counter theme by ThemePatio. Vi erbjuder vällagad mat och fika i en rofylld och naturnära hembygdsmiljö. Det kan vara en litet enklare och snabbare fika eller lunch för er som har ett pressat tidsschema eller kanske en litet mer exklusiv 3-rätters middag för er som har mer tid att spendera i vår trivsamma miljö.


Avresa från Parkhallen i Tranås. Sionkapellet i Tranås. Ankomst till Hultet för fika och introduktion. Guidning av Asepnässtugan på Hultet. Lätt lunch: korv med brö dryck och kaffe.


Vegetariskt alternativ finns. En jullunch i Tranås kan skilja sig från en jullunch i grannkommunerna i och med att olika geografiska områden i Sverige har olika specialiteter. Kortfattat om jullunchen kan vi säga att oavsett om ni äter jullunch i Tranås eller i någon annan del av landet, är det ett behändigt och mysigt sätt att piffa upp julstämningen på.


Frysta matlådor kan vissa dagar finnas att köpa. En fantastisk, julmatsfri pyttipanna (Fläsk) serveras med stekt ägg samt rödbetor. Halstrad alaskafilé (Gluten) serveras med kokt potatis samt romsås och citron.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.