tisdag 2 juli 2019

Honingsverktyg med kulor

Honingsverktyg med kulor

För slipning av cylinderväggarna. Man kan mycket bra justera sliptrycket med denna modell. Lätt utbytbara slipstenar. Kapacitet – 1mm. Allt inom Bilverktyg.


För att kunna slutföra din registrering kommer ett mail med en bekräftelselänk skickas till den e-postadress som du anger. Delbetala med JulaClub. Honingsverktyg 12-Inkl. Pris per månad: Kreditkostnad: Effektiv ränta: Logga in Ansök om Smart.


Används tillsammans med borrmaskin med variabel hastighet. Trearmade honingsverktyg för honing av bromscylindrar. Flex hone-verktyget ser ut som en flaskborste med en liten kula av slipmedel längst ute på varje strå.


Flex Hone har både för- och nackdelar. Fördelarna är att det är följsamt och kan användas i tvåtaktscylindrar och bromscylindrar där det både honar loppet och gradar av kanterna i portar och oljehål. Med dubbla käftar, som klipper och skalar koppar- och aluminiumkabel.


Halkskyddat soft-grip handtag. Sats innehållande delar. Levereras i praktisk box med insats som rymmer bits på både fram- och baksida. Inställbar riktning för iskruvning resp lossning.


Hos oss hittar du ett brett sortiment med de senaste produktnyheterna. Besök oss idag på Jofrab. Armassiv alu med kula. För invändiga spår enligt Torx-systemet. Av kromvanadinstål.


Långa nyckeländan är kul-formad och medger dragning även vid 20° lutning. Nållager till MTD och Tecumseh mfl. Börja med att tappa den på olja så länge du orkar.


Honingsverktyg med kulor

Demontera handtaget. Lossa först handtaget från sänkvippan, sitter i kedjan från handtaget med Mlåsmutter, mm. Ta därefter bort de fjädrande rörpinnarna, mm dorn. Nedre bultarna på bilden.


Den som satt i leden som är fäst i chassiet ville slira men lyckades med mutterknackarn. Sedan rengjorde jag de koniska hålen samt körde lite med ett honingsverktyg för bromsok så det blev rent strävt men inte mer. Skickat från min SM-G800F via Tapatalk Obs! Lossade bara med mutterknackare, åtdragning med u-ring nyckel.


Blir det repor som går längs med loppet rår man inte på dem. Det blir ren yta i alla fall. De Alu rester som finns tar honingsverktyg. Det går med sandpapper med. Dalhems levererar USA-bildelar, bilstyling, racingutrustning m. Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN.


G rna med kryssm nster. Håller med att det låter som någon cylinder har skurit, du får nog plocka isär motorn o kolla om du inte vill lämna in den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.