onsdag 19 februari 2020

Kontaktdon fordon

Everything You Love On eBay. Check Out Great Products On eBay. Hos oss hittar du extraljusrelä, skarvhylsa, släpvagnskontakter och allt du kan tänkas behöva för att koppla LED-extraljus, släp, baklyktor och annan elektrisk utrustning till ditt fordon. När du handlar fordonsel hos Swedol får du alltid hållbara kopplingsdelar som håller och presterar under arbetets mer krävande processer.


Vi erbjuder ett stort utbud av kontaktdon för flera typer av fordon och släp. Vanpee AB samarbetar med marknadsledande tillverkare av kontaktdon anpassade för fordon och tyngre maskiner såsom lastbilar, skogsmaskiner, lastmaskiner, truckar m.

För nästan alla rundkontaktdon finns det ett datablad som innehåller exakt information om alla tekniska parametrar. Vid produktion av rundlänkar ska tillverkarna iaktta gränsvärden för ämnen som är farliga för hälsa och miljö. Elström, signaler eller spänning överförs från en enhet till en annan via kontaktdon.


Elektriska kontaktdon består av en handel och en hondel som används för att skapa en anslutning mellan enhet och kabel. Stryktåliga och vattentäta kontaktdon perfekta för skarvning av kabel i utsatta miljöer. Tätningar medföljer.


För kabeldiameter: 75–mm². Detta för att tillgodose er med lösningar på alla era kontakteringsbehov. Kontaktdon HARTING.

Köp Svagström online på kjell. Transportstyrelsens startsida? Information som inte sparats försvinner om du lämnar tjänsten.


I princip bör man skilja mellan kontaktdon som används i befintliga stickkontakter och sådana som kan monteras i efterhand i bilen. De material som används är utvalda på ett sådant sätt att de säkert klarar de ofta högre termiska belastningarna från motor- eller avgasvärme eller solljus samt de mekaniska utmaningarna genom vibrationer och stötar. Anslutningsdon består av ett hölje av metall eller plast i vilket fästena är placerade i ett isolerande medium. Fästena är konstruerade på den sida som ska förbindas så att de kan ta emot motdelen av kontaktdonen. På baksidan finns anslutningar för ledningar för skruvning, lödning eller crimpning.


Pålitlighet, vikt och utrymmes besparing är önskemål som vi tar i beaktande när vi konstruerar kontaktdon , kablar och kablage för fordons system. Vi säljer tekniska säkerhetsprodukter som explosionsskyddat materiel, nödbelysning, fordonstillbehör och komradiotillbehör. Fordonet kan alltså med denna typ av kontakt både snabb- och normalladda i samma uttag på bilen. Tesla har sin egen kontakt och sina egna snabbladdningsstationer som är egenutvecklade med idag en effekt på upp till 1kW. Perfekt om du skall resa runt med fordonet.


IRIS, UL,CSA,GOST GL, CCC mm. HARTING har marknadens överlägset bredaste sortiment av kontaktdon som tex. Köp Fordon , signal, tråd till kort Pin Headers. Farnell erbjuder snabba anbu expediering samma dag, snabb leverans, omfattande förteckning, datablad och teknisk support.


Passar de flesta rälstyper.

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. CCS Lite är ett enkelt CAN-Busbaserat styrsystem som är anpassat för att styra eftermonterad utrustning på fordon som t. Med CCS Lite Styrsystem får man en snabb installation samt reducerar mängden kabeldragning och behovet av reläer. Systemet kan styra fyra funktioner, t ex en.


Beställ idag, leverans imorgon! Jag har letat alldeles för länge, kabelskor för tårar till mina kinder, en total-lödning fräter sönder min mekarhjärna. De till vänster i bilden hade passat men stiften går endast att köpa i mastodontpack som blir alldeles för dyrt. Bättre metoder förlänger livslängden Korrosions- och Metallforskningsinstitutet (Kimab) är Europaledande inom sitt gebit. SATCO har godkända tillverkare och lösningar inom kontaktdon , strömförsörjning och kapslingar.


Våra kunder spänner över alla typer av företag inom transportsektorn i Norden. Exempelvis tillverkare av tåg och delsystem, konsulter, system integratörer, trafik och driftsföretag samt företag som arbetar med renovering, ombyggna underhåll och service. Controller Area Network , CAN eller CAN-buss, är en databuss som främst är avsedd för fordon , men som numera även används i andra sammanhang.


CAN möjliggör att flera noder eller styrenheter i fordonet kan sända meddelanden till varandra på ett säkert och snabbt sätt. Avsedd för detektor med anslutningskabel utan skyddsslang. Diagnosuttag i bil är en anslutning för att kommunicera med en bils styrenheter. Numera är en sådan anslutning standardiserad och används över hela världen för att läsa av felkoder och parametrar som finns i en bils styrenheter, att modifiera dessa parametrar och även att uppdatera styrenheternas programvaror. CCS är ett CAN-Busbaserat styrsystem anpassat för styrning av eftermonterad utrustning på fordon som t ex ljusramper, arbetsstrålkastare, fläktar, extraljus, riktat varningsljus, innerbelysning med mera.


Nya fordon och modeller utvecklas i snabb takt och för att utvecklingen ska få genomslag kommer det att behövas ett stort antal laddningsstationer både i privat regi och i offentlig miljö. De praktiska lösningarna måste uppfylla relevanta krav på funktion och säkerhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.