onsdag 15 april 2020

Motorvärmaruttag stolpe

Våra stolpar monteras med kapsling, elplint, stolpe , fundament och en insats. Beroende på vilka önskemål man har väljer man insats därefter. Stolparna är försedda med 230V eluttag av typ IEC216. Stolpen levereras med eller 16A. Bilvärmare och motorvärmaruttag på stolpe - finns med timer.


För montering på rörstolpe finns två special fästen.

Det andra monteras ovanpå röret och ersätter då befintlig uttagsenhet. PN1är GAROs klassiska stolpe som fortfarande står sig bra i konkurrensen. En robust kapsling som står emot en och annan glömd kabel i uttaget. Någon mer som har kört iväg utan att ta ur kabeln?


P1har insatser allt från ett enkelt uttag med timmars anslutning till intelligenta system där det finns både energi och pengar att. Vi har även motorvärmaruttag med inbyggd kupévärmarfunktion, digital timer och WiFi-uppkoppling som kan styras via en app i mobilen. Vi har vi samlat ett stort sortiment av eluttag för både bil, båt och husvagn från välrenommerade tillverkare.


Köp bilvärmare och motorvärmaruttag med timer på stolpe.

Variators uttagsstolpar och motorvärmaruttag är den idealiska lösningen för eldistribution vid parkeringsplatser, båtbryggor, torg, campingplatser och villor. Motorvärmarstolparna kan fås lackerade i valfri kulör AB PiteBo. Elektroniskt bilvärmaruttag för hemmabruk. Fundera igen angående jordfelsbrytaren.


Antingen ett uttag med inbyggd jfb eller en separat jfb i centralen för just det uttaget. Det är inte alltför ovanligt att utomhusutrustning eller motorvärmare ger problem. Gummitätning för anslutningssladdar. Kontakt för “jack-in“ anslutning av insats.


Robust stolpfäste för enkel eller dubbel-montage. Centralen är helt öppen vid montage och installation. Uttaget har en inbyggd temperatur styrning och kan reglera tillslaget efter utetemperaturen.


Automatsäkring Am. Jordat uttag, kan förses med fler. Det är enkelt att ta bort eller lägga till uttag och automatsäkringar. Pollare, eluttags stolpe. Har du en liknande?


Upplägget från början var att man fick betala för installation av el, stolpe och uttag.

Samtidigt förband man sig att betala el och underhåll tills vidare, detta åtagande övergick till nya ägare vid fastighetsförsäljning eftersom installationen följde huset som en investering man gjort. Elsäkerhetsverket avråder från regelbunden laddning i vanliga vägg- och motorvärmaruttag. Laddkabeln med kontrollbox som oftast medföljer fordonet är normalt avsedd för temporär användning, när andra möjligheter saknas.


Det står att bilen ”kan laddas på h”, vad innebär. Stolpfästet passar till mm stolpe. Passar perfekt för ställplatser för husvagnar på campingplatser. Jag vill alltså ha både ladduttag och motorvärmaruttag (med timer) i samma enhet. Med största sannolikhet måste installationen fram till stolparna uppgraderas för detta, men nu vill jag först ta reda på om det finns grejer som motsvarar min tanke på marknaden.


Calix bilvärme för både motor och kupé - med fokus på att verkligen värma. Integrera även Calix batteriladdare för ett komplett system.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.