onsdag 15 april 2020

Sil golvbrunn 150 mm

På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, stort som smått. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. VVS-delar från oss.


Sil för 1golvbrunn plast purus. Golvbrunnssil med urtag Ø2mm Vit.

En 1mm vit golvbrunnssil av PP och med sn. Belastningsklass K(300kg). Material: Rostfritt stål. Ytterdiameter 1mm.


Med snäppen för fastlåsning samt urtag för t. Mattpaket för Jafo golvbrunn sil. Sildimension Ø1mm.

Det finns inga NOOD-lås som passar till denna brunn. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in.


Vi har marknadens bredaste sortiment och levererar Installationssystem av högsta kvalitet! Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. Tillverkade i plastmaterial. Extra sil till Duri golvbrunn 1mm.


Populära produkter. För golvbrunn med möjlighet för urtag i mitten. Insexbits ska vara mm. Vid åtdragning dras skuven tills hållarna för skruven går ihop. Lämplig vid läggning av klinkergolv.


Mått: 2x 2mm. BRUNNSMANSHETT FÖR GOLVBRUNN. PURUS SIL 1MM UTAN URTAG Utan urtag.

UTFÖRANDE Lagerstatus. Ingår i 86:an golvbrunn för klinkergolv. Sil av rostfritt stål utan urtag. Tål belastning 1Kp. Endast för ingjutning).


Levereras med mattpaket (klämring och sil ) OBS! Klämringen passar även för tätskikt. Vid behov kan golvbrunnssilen enkelt tas upp för rengöring. Add to wishlist Added to wishlist Removed from wishlist 0. Sil som är tillverkad i PP-plast och som lämpar sig för golvbrunnar av plast, gjutjärn och rostfritt stål med dimension 1mm.


Silen kommer med urtag och Purus-plugg. ANTAL Lägg i varukorg. Med mm tjock, fyrkantig rostfri sil utan urtag,. Med gallerdiameter 1mm och utvändig rördiameter mm. Oden är en golvbrunn av plast, Ø1mm.


Vi har koppling golvbrunn WC stos. Purus Saga golvbrunn 150x(ingjutning).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.