torsdag 16 juli 2020

Radiostyrning till mekanisk vinsch

Manuella och elektriska vinschar utav hög kvalité för många tillämpningsområden. Beställ redan idag! På Griplastare med hydraulisk eller mekanisk vinsch är radiostyrningen enkel att montera, principen är lika på alla gripare.


På kranpelaren monteras mottagare med hjälp av skruv eller klämmor. I många år var det naturligt att elvinschar drevs med handkontroller anslutna till elvinschar med en kabel och hydrauliska vinschar drevs med spakar direkt på vinschen. Idag är trådlös fjärrstyrning självklart, så även för vinschar, när vi pratar om trådlöst så menar vi radio, i dessa sammanhang är infrarött inte lämpligt för trådlös fjärrstyrning av vinsch.

Radiostyrning och lunningsvinch monteras på samma sätt. Man kan operera vinschen ståendes meter från maskinen. Inkoppling är enkel och radiostyrningen fungerar ihop med knappsatsen på styret.


Fjärrkontroll med radiostyrning ökar säkerheten hos vinsch operatören då man kan stå på ett betryggande avstånd från arbete. Använd rätt blir fällningen säkrare, prestandan ökar och arbetet är blir lättare, både i terrängen och vid uppsamlingsplatsen. Fjärrstyrning av traktorns varvtal.


Eftermontering av radiostyrning är. Lunningsvinsch till traktor, radiostyr bästa. Radio: Styr vinschen med en 2-kanalsradio och du får ett motorbromsat läge, ett tryck på UT-knappen så friläggs trumman och utdragning av vajern kan ske.

Ventilen har både manuell och el-styrning. En fjärrstyrning är ett grymt komplement till din ATV eller UTV vinsch för dig som vill kunna stå en bit ifrån vinschen du skall vinscha med. Det kan vara för att enklare kunna dra upp din ATV ur ett lerhål, eller för att vinscha upp fyrhjulingen för en brant stigning där det är osäkert att själv sitta kvar på fyrhjulingen. Moms och frakt tillkommer.


Panther PN-RX-MI2H med sändare. GHz-bandet med en utmärkt räckvidd – upp till 5meter. Sändarnas räckvidd kan även begränsas via en enkel inställning om applikationens säkerhetsregler kräver det. Mottagaren drivs av vinschens strömförsörjning. Lägg i varukorgen 4-USE.


HP-VINSCH MED SLIRBROMS 5KG. Elvinsch med handkontroll för ATV, skogsvagn eller båttrailer. Vinsch mekanisk 9kg.


Brytblock: För att öka vinschens arbetsområde är ett brytblock monterat på bom-men. En vinsch är i alla lägen ett måste, och varför inte med trådlös fjärrkontroll? Fyrhjulingen står sig ganska slätt utan lämplig extrautrustning.


Det mest grundläggande extratillbehöret är utan tvekan vinschen som ser till att du i så gott som alla lägen har en chans att komma loss från kärrhålet eller vinscha fram en stock. Komplett vinschpaket med vinsch och radiostyrning. Sesam 8är vår serie robusta produkter för radiostyrning.


Vi förbehåller oss rätten till ändringar av specifikationer utan föregående information.

XTmed en minskad strömförbrukning ökar tiden du kan dra riktigt tungt. Med en ny vattentätning klarar vinschen tuffare arbetsmiljö. En vinsch kan vara räddningen i nöden: antingen en manuell som man vevar eller en elektrisk där du endast behöver trycka på en knapp för att lasten ska lyfta.


Tänk på att precis som med lastsäkring, är det viktigt att lyfta rätt för att undvika fara för dig själv och för andra. Förenkla vinschningen med en driftsäker radiostyrning från Warn. Warns radiostyrning , framtagen för tuffa tag med maximal säkerhet, är tätad för att klara vatten och lera.


Kablage för både fast och flyttbar montering, skyddshattar, radiostyrning , reservwirar till vinscharna - här har du det du behöver! Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Okej, blev lite fundersam då jag ställde frågan till firman som säljer denna, och de sa att det inte går att koppla radiostyrning till denna. Mekanisk reglering och automatisk broms.


Vajer till vinsch , rulle. AutoPuller AWX 433Mhz, 12V DC,. Universal modell som styr alla 12V vinschar. Levereras som ovan med en annan ventil.


På kranarmen finns även ett fäste där man kan välja till ett öppet brytblock för hög dragpunkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.